Gå til hovedindhold

Hvordan laver jeg polygel negle?

Hvordan laver jeg polygel negle?

Påføring af polygel-negle derhjemme er en forholdsvis enkel proces, men det kræver en vis forberedelse og opmærksomhed på detaljer for at opnå et professionelt finish. Her er de trin, du skal følge for at påføre polygel-negle derhjemme:

1.  Start med at forberede dine naturlige negle. Brug en neglefil til at forme og glatte negleoverfladen, og skub neglebåndene tilbage ved hjælp af en neglebåndsskubber. Dette vil skabe en ren, glat overflade, som polygelen kan klæbe sig til.

2. Påfør derefter et tyndt lag basecoat på hver negl. Dette vil hjælpe polygelen med at binde sig til den naturlige negl og give et stærkere, længerevarende hold.

3.  Brug en polygelpensel til at påføre et tyndt lag polygel i negleformen. Brug en blid, frem og tilbage-bevægelse for at fordele polygelen jævnt og undgå luftbobler. Når negletippen er fyldt op, skal den påføres på din negl.

4.  Efter at negleformen er placeret korrekt, skal du bruge en neglebørste eller -svamp til at fjerne overskydende polygel fra neglebåndene og neglekanterne. Dette vil hjælpe med at skabe en ren, professionel finish.

5.  For at hærde polygelen skal du bruge en UVLED-neglelampe. Placer din hånd i lampen og hærd hver negl i den anbefalede tid (normalt omkring 30-60 sekunder). Dette hærder polygelen og skaber en langvarig, blank finish.

6.  Til sidst skal du påføre neglebåndsolie eller fugtighedscreme på dine negle og neglebånd for at hjælpe med at nære og beskytte dem. 

Med øvelse kan påføring af polygel-negle derhjemme være en hurtig og nem proces, der giver dig mulighed for at skabe smukke og langtidsholdbare negle. Ved at følge disse trin og bruge de rigtige værktøjer og produkter, kan du opnå professionelt udseende, med de bedste resultater hver gang.

Din kurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at handle. .