Gå til hovedindhold

Hvordan fjerner man polygel negle?

Hvordan fjerner man polygel negle?

For at fjerne polygel negle, skal du bruge en neglfil, og acetone neglelakfjerner. Her er trinnene for at fjerne polygel negle:

  1. Brug en neglfil til at fille det øverste lag af polygelen, indtil gelen er tynd. Dette vil hjælpe acetonen med at trænge ind i polygelen og lettere fjerne gelen.

  2. Lad en vatrondel suge i acetone neglelakfjerner, og placér den på toppen af din negl. Dæk vatrondelen og din negl med et stykke folie for at holde acetonen på plads.

  3. Lad acetonen trække i dine negle i ca. 15-20 minutter, eller indtil polygelen bliver blød og elastisk.

  4. Brug en neglefil til at skrabe polygel forsigtigt af. Pas på ikke at bruge for meget tryk, da dette kan skade dine naturlige negle.

  5. Gentag denne proces for hver negl, indtil alt polygelen er fjernet.

  6. Efter fjernelse af polygelen, brug en neglebørste til at skrubbe dine negle med sæbe og vand for at fjerne eventuelle resterende acetone.

  7. Påfør en nærende negleolie til dine negle og neglebånd for at hjælpe med at genoprette fugtigheden og fremme sund neglvækst.

Husk at tage dig god tid og være forsigtig, når du fjerner polygel negle. Hvis det gøres forkert, kan du skade dine naturlige negle. Hvis du er i tvivl om, hvordan man korrekt fjerner polygel negle, så er du velkommen til at kontakt os, vi hjælper gerne, hvis du har sprøgsmål.

Din kurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at handle. .