Gå til hovedindhold

Få smukke negle derhjemme: En trinvis guide til at anvende polygel

Få smukke negle derhjemme: En trinvis guide til at anvende polygel


Polygel er en revolutionerende metode til at få smukke og holdbare negle hjemme. Dette produkt kombinerer fordelene ved akryl og gelé, hvilket gør det perfekt til at skabe stærke og naturlige negle. I denne artikel vil vi guide dig gennem trinene for at anvende polygel derhjemme.

Trin 1: Forberedelse af neglene

Før du påfører polygel, er det vigtigt at forberede dine naturlige negle korrekt. Start med at fjerne eventuelle rester af neglelak og rense dine negle grundigt med neglaksfjerner. Skub derefter neglebåndene tilbage og fjern overskydende neglebånd. Brug en fin-kornet neglefil til at file let oven på din naturlige negl, så de produkter som skal lægges oven på, sidder bedre fast.

Trin 2: Påfør base coat

For at sikre, at polygelen binder sig ordentligt til dine negle, skal du først påføre en base coat. Dette vil skabe en stærk, holdbar forbindelse mellem polygelen og din naturlige negl. Når base coaten er tør, skal den hærde under en UV/LED-lampe i 30-60 sekunder.

Trin 3: Anvend polygelen

Nu er det tid til at arbejde med selve polygelen. Påfør en passende mængde polygel på en negleform og placer den på neglen. Brug en pensel dyppet i slip solution til at glatte polygelen ud og skabe den ønskede form. Sørg for, at polygelen dækker hele neglen, men undgå at komme for tæt på neglebåndene.

Trin 4: Hærd polygelen

Når du er tilfreds med formen og tykkelsen af polygelen, skal du hærde den under en UV/LED-lampe i 60-120 sekunder, afhængigt af producentens anbefalinger. Dette vil sikre, at polygelen bliver fast og forbliver holdbar.

Trin 5: Fil og form neglene

Efter hærdning er det tid til at finpudse formen på dine negle. Brug en neglefil til at forme og glatte kanterne, og fjern eventuelle ujævnheder. Du kan også bruge en buffing block til at skabe en glattere overflade.

Trin 6: Påfør top coat og hærde

For at beskytte og forsegle dine polygel-negle skal du nu påføre et lag top coat. Dette vil også give dine negle en smuk, skinnende finish. Hær top coaten under en UV/LED-lampe i 30-60 sekunder.

Trin 7: Rens og plej neglene

Som det sidste trin skal du rense dine negle med slip solution for at fjerne eventuelle rester af polygel eller andet produkt. Derefter kan du påføre en negleolie eller neglebalsam for at pleje og beskytte neglebåndene og holde dem sunde.

Ekstra tips til at opnå professionelle resultater

For at få de bedste resultater med polygel, er her nogle ekstra tips, du kan følge:

  • Øv dig: Som med enhver ny teknik, kan det tage lidt tid at mestre polygel. Øv dig på at påføre polygelen jævnt og opbygge den ønskede form, før du arbejder på dine egne negle.
  • Vær tålmodig: Giv dig selv god tid til at arbejde med polygelen og lad hvert lag tørre og hærde ordentligt, før du fortsætter til næste trin.
  • Brug kvalitetsprodukter: Investér i gode kvalitets polygelprodukter og udstyr, såsom en pålidelig UV/LED-lampe, pensler og slip solution. Dette vil give dig bedre resultater og en lettere arbejdsproces.
  • Undgå luftbobler: For at minimere risikoen for luftbobler i polygelen, skal du sørge for at arbejde langsomt og forsigtigt, når du påfører og glatter polygelen.

  • Vedligehold dine negle: For at få mest muligt ud af dine polygel-negle, er det vigtigt at vedligeholde dem korrekt. Fil dem regelmæssigt for at undgå at de knækker og påfør negleolie for at holde dem sunde og stærke.

Ved at følge denne trin-for-trin guide og ekstra tips, vil du være i stand til at opnå smukke, professionelle negle derhjemme ved hjælp af polygel. Så tag dig god tid og nyd processen – snart vil du have de smukkeste negle!

Din kurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at handle. .