Gå til hovedindhold

Negleguide: Hvad er Polygel og hvorfor er det godt?

Negleguide: Hvad er Polygel og hvorfor er det godt?

Du har sikkert støt på ordet Polygel... Hvad er det for noget tænker du?
Ja, det er helt forståeligt hvis du ikke lige et bekendt med produktet, for det er netop en trend som er komme til danmark. 

Polygel er et nyt produkt på det danske marked, som er kommet for at blive. Det er et mere skånsom produkt end den almindelige akryl gel, som bruges i neglesaloner. Når du skal have lavet negle i en neglesalon, så slibes din negle ofte et godt stykke ned, så akryl gelen kan holde i lang tid. 
Men med polygel, behøver du ikke at slibe mere end 3 slib på din negle, før du påføre polygelen på din negl. Polygel smuksmuk neglesæt
Hvorfor skal jeg vælge polygel?

Polygel er som sagt et mere skånsomt produkt end så mange andre, da du ikke skal slibe ret meget på din negl, inden du påføre produktet. Derudover er det super nemt at lave dine negle selv med polygelen, da der er negleforme med i pakken, som hjælper dig med at give den helt perfekte negleform, nemt og hurtigt. Så du skal altså ikke forme din negle ret meget selv, det klarer formen for dig.


Hvorfor skal jeg ikke gå til en neglesalon?
En neglesalon er et godt valg til dig, som ikke gider at bruge tid på at lave dine negle selv, men som alle med negleforlængelse har prøvet før, så kan man komme til at knække sin negl.... og hvad gøre man så?
Enten så venter men på at man kan få tid, så snart at neglsalonen har åbent igen, ellers kan man lave sine negle selv, derhjemme! 
Det lyder da meget godt :)

Spar penge og lav dine negle selv
At få lavet negle hos en neglesalon koster mellem 300-700 kr. per gang du skal have lavet akrylnegle, hvilket ofte kan løbe op i mere, hvis du knækker en negle, eller vil have dem fjernet igen. 
Med Polygel kan du spare de penge, som du ellers ville bruge på en neglesalon, da du kun betaler for alt i én sættet 1 gang og kun behøver at købe polygel single tuber, alt efter hvor meget du bruger.


Knækker du en negl? spar tid på at vente på at salonen åbner
Avvv... din negl er knækket og du er på vej ud af døren til et arrangement. Hvad gør du? Venter du på at neglesalonen åbner. Eller vil du selv springe ud i at fixe din negl selv. Det er faktisk slet ikke så svært at fixe det selv. 
Du kan nemlig nemt fixe dine negle, hvis de er knækket på meget kort tid, hvis du har alt i én Smuksmuk polygel neglesæt.

Tag et kig på vore hjemmeside, her finder du et udvalg af vores produkter.

Din kurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at handle. .