Gå til hovedindhold

Handelsbetingelser

PRISER
Priserne som fremkommer på vores hjemmeside er inkl. moms.
Vi tager forbehold for eventuelle fejl/tastefejl i priser og tekst.

  BETALING
  Smuk smuk accepterer følgende betalingsform: Paypal.

  RABATKODER/VOUCHER
  Rabatkoder kan ikke bruges på i forvejen nedsatte varer. Koden kan bruges på alle øvrige Christine In Bloom varer.

  LEVERING
  Din pakke vil blive leveret til en pakkeshop eller adresse efter eget valg, inden for10-30 hverdage (OBS. Grundet covid-19 kan længere levering forekomme)

  Husk at der kan forekomme importafgift på varerne. 
  REKLAMATION
  Smuk smuk giver 2 års reklamation, som dækker fabrikationsfejl.

  Har du spørgsmål ang. en reklamation? Så er du velkommen til at skrive til min mail: info.smuksmuk@gmail.com eller telefon: +45 9393 2020

  RSTANDARDVEJLEDNING OM FORTRYDELSESRET VED AFTALER INDGÅET UDEN FOR DEN ERHVERVSDRIVENDES FORRETNINGSSTED OG VED AFTALER OM FJERNSALG AF VARER OG IKKE FINANSIELLE TJENESTEYDELSER
  De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.
  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, »hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse«, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
  For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, Smuk smuk, om deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). De kan benytte den ovenstående returformular, men det er ikke obligatorisk.
  Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.
  Følger af fortrydelse
  Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.
  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.
  De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.
  De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.
  De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

  Din kurv

  Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
  Klik her for at fortsætte med at handle. .