Gå til hovedindhold

Negleguide: Hvilken negleform passer bedst til dig?

Negleguide: Hvilken negleform passer bedst til dig?


Har du små eller store hænder? lange tynde fingre eller brede?
Vi er alle skabt med forskellige hænder med et forskelligt udseende. Derfor kan den helt rigtige form på dine negle være afgørende for hvordan dine hænder som helhed synes.

Der findes mange forskellige former på billedet under, finder du de mest populære negleforme.I vores guide for du nogle råd til, hvilken negleform som vil passe bedst til din hånd.

Oval negl
Den er ovale negleform er en super god begynder negleform, da den hverken er så spids at den kan rive dig selv, eller andre. Den er meget nem og medgørlig, hvis du har et arbejde, som er fysisk krævende, men du samtidig gerne vil have længere negle. 

 

Squoval negl
Dette er en kombination mellem en oval og en firkantet negl. Formen er god hvis 
Du godt kan lide en mellemting mellem det firkantet og ovale look. Det er igen også en god begynder negleform, da du kan være mobil og lave en masse fysisk, uden at ramme på med neglene.


Firkantet negl
Det er meget nemt at forme din negl til en firkantet form. De fleste neglefile er i forvejen formet helt vandret og derfor kan filen nemt forme din negl i samme form, når du filer frem og tilbage på neglekanten.
Derfor er det den nemmeste form at lave selv, da der ikke skal meget til at få formen til at se symmetrisk ud.
Med denne negleform, kan du godt komme til at rive dig selv eller andre, hvis du ikke husker at runde hjørnerne en lille smule af, uden at tage formen på dem.Mandelformet negl
Hvis du godt kan lide et feminint udtryk, og ikke er interesseret i af have alt for lange negle, så kan en mandelformet negle være løsningen for dig. 
Hvis du har bredde fingre, vil en mandelformet negl gøre dine fingre mere slanke at se på, da neglen følger din bredde fra roden og spidser til mod neglekanten- Det giver en illusion om at din negl er slank.
Derudover er det en rigtig pratisk form at have, hvis du ikke er vant til at have lange negle, og du gerne vil kunne lave fysisk arbejde, uden at du vil støde på noget. 
Det er også den mest populære af dem alle og et sikkert valg, i sær for folk som ikke har akrylnegle på før.


Ballerina negl
Dette er helt klart mange som vælger lange negles favorit form, da den både slanker dine fingre, fordi den bliver spidset til ud mod kanten, men også fordi at den er super smuk. Det kræver at man har lange negle for at lave denne form og hvis du ikke kan få lange negle fra naturens side af, så kan du bruge vores polygel neglesæt til at forlænge dine naturlige negle. Herefter vil det være muligt at få lige præcis den negle form du kunne tænke dig.

 

Stiletto negl
Denne negle form har spidser til ved neglens ende og giver skarpt udtryk og du bør file spidsen af neglen en lille smule, så du ikke river dig selv, eller andre for den sags skyld. Neglene har et katteutryk og får dine hænder til at se længere og slankere ud. Negle længen og formen, kan give denne illusion udefra, da de ses som neglenes "forlængere". 

 
Prøv vores Polygel alt i én neglesæt, her kan du lave lige præcis den negle form og længde du ønsker. Det er super nemt at lave selv, da der følger nogle negleforme med, og du skal ikke file meget for at få et flot resultat.
Det er super praktisk, da du nemt kan fixe dine negle på meget kort tid. 
Hvis du eksempelvis skal til fest, og din negl er knækket, så behøver du ikke at vente med at tage til en neglesalon næste dag, du kan nemlig bare fixe det med det samme. 1-2-3 og wupi, så er du klar til at tage ud af døren, med flotte negle.

Sig endelig til hvis du har spørgsmål om vores produkter :)

Hilsen
Team Smuksmuk

 

Din kurv

Din indkøbskurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at fortsætte med at handle. .